• Lyse, moderne selveierleiligheter på historisk grunn i urbane omgivelser.
  • Generøs takhøyde og store vindusflater som gir godt lysinnslipp.
  • God standard: Moderne mørkt kjøkken, hvitkalket 1-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme og moderne fliser på badet.

3 bygg. 35 selveierleiligheter.
Pluss en dagligvarebutikk.

Du som leser dette, bor kanskje i området allerede. Kanskje har du i dag en enebolig og kan tenke deg en enklere hverdag der du slipper snømåking, plenklipping og vedlikehold av hus og hage? Eller kanskje du bare ønsker deg en flott ny moderne leilighet med solrik balkong og alle fasiliteter rundt deg? Uansett tror vi du vil ha interesse av å lese mer om Dnamo. 

Oversiktsbilde alle tre byggene

Prosjektet består av tre bygningskropper med tilsammen 35 selveierleiligheter hvorav 7 leiligheter i den bevaringsverdige fabrikkbygningen og 28 nye leiligheter fordelt på to nybygg på henholdsvis fem og seks etasjer med underliggende bod- og garasjeanlegg.
Boligene blir fra 39 til 116 m2 og det blir en stor variasjon av ulike leilighetstyper, alt fra effektive 2- og 3-roms til større 3- og 4(5)-roms leiligheter både i nybyggene og fabrikkbygningen.
Seks av syv boliger i fabrikkbygningen blir over to plan og fremstår som helt sjeldne muligheter.

I utviklingen av Dnamo har vi brukt god tid til å komme fram til gode arkitektoniske løsninger og funksjonelle planløsninger. Alle leilighetene har stue med åpen kjøkkenløsning slik at du kan underholde gjester eller holde øye med barna mens du lager mat.

Leilighetene har gjennomgående solide kvaliteter og topp moderne løsninger. Velger du å kjøpe leilighet her, kan du glede deg over kvaliteter som:
- En-stavs hvitpigmentert eikeparkett
- Stilfullt kjøkken
- Generøs takhøyde 
- Balansert ventilasjon
- Vannbåren gulvvarme

SE BILDEGALLERI HER


Vegger 
Veggene blir malt i fargen «hvit lin» – en tidløs lun farge som matcher det meste. I tillegg kan du velge fargene Fabrikk og Hvit poesi uten tillegg i prisen (forutsetter samme farge i hele leiligheten). Ønsker du farger som ikke er i standardsortimentet, kan du velge dette mot et lite vederlag.

Ditt nye kjøkken
I Dnamo har vi lagt opp til solide kvaliteter – også når det gjelder kjøkkenløsning.
Innredningen leveres fra kvalitetsleverandøren Sigdal i modellen Uno Amfi. Standardleveransen er i fargen Lakriz. Det leveres grepsløse og push-open fronter og disse er i finert eik med liggende struktur og med kantlist i heltre eik. Med 40 mm laminat benkeplate i grå betong, samt LED-belysning under overskap, vil kjøkkenet fremstå som ikke bare elegant, men kanskje som et av boligens aller flotteste møblement.

Kjøkken fra Sigdal
Sigdalkjøkken Uno Amfi - front Lakriz

Trendy eller tradisjonell?
Du også velge hvitt- eller eikefarget kjøkken uten tillegg i prisen. Uansett vil du finne en farge og stil som passer din smak.

Kjøkkenet er tilrettelagt for integrerte hvitevarer som kan bestilles hos Sigdal hvor du finner et bredt utvalg fra både Siemens og Miele. Sigdal har dedikerte kundebehandlere som vil hjelpe deg gjennom tilvalgsprosessen.

Bilde av kjøkken i eik
Sigdalkjøkken - front Hvit

Moderne og lettstelt baderom
Baderomsinnredningen kommer med heldekkende servant og ettgreps servantbatteri i modellen Essence fra Grohe. Innredning leveres med hvite og glatte fronter og speil med integrerte LED-lys på hver side, men i forbindelse med tilvalgsprosessen kan andre fronter (eikefarget, samt hvite gripedge) bestilles av kjøper mot et tillegg i prisen.

Rette dusjvegger i glass, dusjarmatur og dusjbatteri type rainshower (toppdusj og håndholdt løsning) leveres fra Grohe. Veggmontert klosett i hvitt porselen med dempesete og moderne trykkplate.
LED downlights i himling.

Det godt belyste baderommet leveres med tiltalende fliser fra Flisekompaniet. På gulvet legges fliser i format 30x30 cm i mørk grå utførelse, mens det i dusjsonen legges samme flis i format 10x10 cm. På veggene blir det lysegrå fliser, i format 30x60 cm, lagt liggende. 
Det vil i forbindelse med tilvalgsprosessen bli mulig å bestille andre flispakker mot et tillegg i prisen.

Bilde av bad

Gulv og oppvarming
På alle gulv, foruten baderom og wc, legges en tidløs og moderne 1-stavs hvitlakkert matt eikeparkett fra Haro. Det vil i forbindelse med tilvalgsprosessen bli mulig å bestille andre varianter mot et tillegg i prisen. Øvrige varianter er også 1-stavs eikeparketter, med litt annen nyanse, struktur og dimensjon.

Under parketten blir det vannbåren gulvvarme med termostat. Dette er en svært behagelig oppvarming som gjør at du ikke trenger å ta hensyn til plassering av møbler i forhold til panelovner på veggene.

På gulvet i entreen leveres også store fliser, format 60x60 cm, type Minos Night Matt (mørk) eller tilsvarende.

Du får det som du vil
Det finnes også mange valgmuligheter utover det vi her har nevnt, både når det gjelder kjøkken, bad og gulv, som kan bestilles under tilvalgsprosessen mot et lite tillegg i prisen. Vi velger likevel å tro at vår flotte grunnstandard og vederlagsfrie valgmuligheter dekker de fleste sine ønsker og behov. Vi ønsker lykke til i prosessen med å forme din nye bolig.

Bod- og garasjeanlegg
Til alle leiligheter medfølger 1 stk. sportsbod. Garasjeplass i felles anlegg med heis til leilighetsplan kan kjøpes i tillegg til de største boligene i prosjektet. Det er allerede 1 garasjeplass inkludert i prisen til C601. Se den til enhver tid gjeldende prisliste for nærmere informasjon om priser og vilkår.

Bilde fra terrassen

ARKITEKTEN om valgene som er gjort for dette prosjektet:
For oss i Arcasa arkitekter har det vært en spennende og utfordrende oppgave å få lov til å designe topp moderne leiligheter i møtepunktet mellom gammel og ny kontekst, og med den gamle bygningen som huset Norsk Dynamo Verksted som base og tilliggende nyere bomiljø som nærmeste nabo

Fasadekvaliteter
Vi har valgt å benytte tegl og puss som hovedmaterialer og med noe innslag av tre i inngangspartier og på fasader. Treet gir et varmt tilskudd til de øvrige materialene.
Vi har også valgt å bruke sidefelt med stående teglstein for å artikulere teglfasadene. Mot balkongene skal det benyttes platekledning med farge.
Vinduskarmer har fått en mørk farge hvilket gir et varig og eksklusivt uttrykk. 
Rekkverket skal utføres i 2 hovedvarianter med stående spilerekkverk i mørk utførelse for bygg A, og transparent glassrekkverk for bygg C samt for takterrasser.
Inntrukne balkonger er en del av konseptet. De skaper dybde og relieff i fasaden. Varierende hulltaking samt materialforskyvninger er med på å artikulere fasadene ytterligere. 
De historiske fasadene mot Bergensgata og Moldegata skal restaureres og bevares.
Fasaden mot gårdsrommet har fått ny og moderne design i form av varierende hulltaking samt kombinasjon av tre og platekledning.

Bygg A
Her har vi benyttet teglstein i front mot Bergensgata og med pussede fasader mot et felles mykere gårdsrom. Leilighetene får felles inngang fra Bergensgata. De fleste leilighetene har franske balkonger hvilket gir mulighet for direkte sol inn i stue og kjøkken. Varierende størrelse på leilighetene gir et rikt og variert bomiljø. Fasadene mot øst og sør henvender seg til det rolige gårdsrommet. 

Bygg B 
Den gamle fabrikkbygningen skal i hovedsak bygges om til Townhouse- leiligheter. De fleste har åpen løsning i 2 etasjer mellom stue/kjøkken og loftstue. Det gir en luftig romopplevelse, og boligene blir et rikt tilskudd til det eksisterende bomiljøet på Sagene. De fleste av disse boligene får egne private takterrasser som vender mot det grønne gårdsrommet. 

Bygg C 
Denne bygningen er den som får flest antall leiligheter og etasjer. Med bakgrunn i dette har det vært en bærende ide å tilpasse dette bygget til skalaen på de andre byggene med vertikalt materialeskifte mellom tegl- og pussfasade. Leilighetene får adkomst fra Moldegata med gjennomgang til gårdsrommet. Leilighetene er orientert i ulike himmelretninger, og de har derav ulike kvaliteter i form av soltimer og utsyn etter hva man som beboer måtte foretrekke.

Bilde fra gårdsrommet